hardwarelease.nl Vraag een offerte aan 020-6426707
Welkom bij hardwarelease.nl Bereken nu uw maandbedrag
ComputersSpacer Data-opslagSpacer MonitorenSpacer Print & ScanSpacer Netwerk & UPSSpacer MobielSpacer
 

Hoe werkt het?

Contact
Algemene voorwaarden
Over hardwarelease.nl
Huren of leasen?
Levertijden
Veilig bestellen
Hoe werkt het?
Aflevering
Installatie en onderhoud
Onze prijzen
Garantie fabrikant
Quick links
Hardwarelease.nl is bestemd voor bedrijven, (semi)overheid, non-profit organisaties en onderwijsinstellingen.

Om een overeenkomst te kunnen opmaken is een minimum maandbedrag van € 75,00 exclusief BTW vereist.
Wij kunnen de overeenkomst voor u opmaken en u doen toekomen, maar indien u al weet wat u tegen welke prijs kan aanschaffen, dan kunt u ook zelf een overeenkomst opmaken.
Nadat u op de pagina "maandbedrag” het maandbedrag berekend hebt, op de pagina "object specificatie” de objectenlijst ingevuld heeft en de gevraagde klantgegevens conform inschrijving bij de Kamer van Koophandel ingevuld heeft, klikt u op "verzenden”. Een paar seconden later ontvangt u per mail een pdf-bestand. Dit bestand bevat de overeenkomst, objectomschrijving, algemene voorwaarden, een SEPA-formulier en een acceptatiecertificaat. Nadat u het gehele bestand drie keer geprint heeft, dient u waar aangegeven de bescheiden rechtsgeldig te tekenen en te paraferen. Vervolgens stuurt u alle bescheiden met uitzondering van het acceptatiecertificaat, vergezeld van een kopie-legitimatiebewijs van "ondertekenaar(s)”, per post naar:

CTE Products & Leasing BV
t.a.v. hardwarelease.nl
Postbus 7913
1008 AC Amsterdam

Na ontvangst van deze bescheiden en na goedkeuring kredietwaardigheid, ontvangt u per mail een bevestiging met het contractnummer van De Lage Landen en worden de producten besteld. Na correcte ontvangst van de producten dient u op eerste verzoek van hardwarelease.nl het acceptatiecertificaat rechtsgeldig ondertekend op te sturen. Dit kan per fax (020-6611824), per post (Postbus 7913, 1008 AC Amsterdam) of per mail (info@hardwarelease.nl). De door u ingevulde datum op het acceptatiecertificaat is de datum van aanvang van de looptijd van de overeenkomst. Vervolgens sturen wij u voor uw administratie een door partijen ondertekend volledig exemplaar van de overeenkomst.

Heeft u een vraag? Bel 020-6426707 of mail ons.